Internet Maxis Fiber

Maxis Fiber untuk Kediaman & Perniagaan

Ingin dapatkan perkhidmatan internet yang pantas dan boleh diyakini di Malaysia? Maxis Fiber Plan merupakan pilihan anda! Perkhidmatan internet berkelajuan tinggi kami menggunakan teknologi gentian optik untuk sambungan yang lebih stabil dan konsisten, memastikan anda sentiasa berhubung dengan perkara yang paling penting bagi anda..

Pilih Maxis Fiber untuk internet yang pantas, diyakini bagi memenuhi keperluan anda. Hubungi kami hari ini untuk mengetahui lebih lanjut tentang pakej kami!

tiktok, social, social media-3064515.jpg

Maxis Fiber Internet yang pantas dan diyakini untuk kehidupan moden

Dapatkan Maxis Fiber untuk sambungan internet yang pantas dan meyakinkan untuk perniagaan dengan perlindungan dan sambungan yang lebih baik.
Jangan biarkan internet anda perlahan atau tidak stabil, sertai pelanggan kami yang berpuas hati dan rasai sendiri kuasa internet gentian fiber.

Kelajuan Internet Sehingga 800 Mbps

Dengan kelajuan internet sehingga 800 Mbps, anda tidak perlu menunggu video atau permainan atas talian untuk loading pada jangkamasa yang lama. Alami kelajuan sepantas kilat.

Plan Mengikut Kemampuan

Kekal berhubung dengan dunia dengan sambungan dan pakej yang boleh diyakini yang sesuai dengan bajet anda. Anda tidak perlu memecah tabung simpanan untuk dapatkan internet.

Khidmat Sokongan Pelanggan
24 x 7

Tim sokongan pelanggan kami yang berdedikasi tersedia 24/7 untuk memastikan sebarang kerisauan, ketidaktentuan atau isu diselesaikan dengan cepat dan cekap.

Pemasangan Percuma

Langgan Maxis Fibre, nikmati ketenangan fikiran dengan proses pemasangan tanpa proses yang leceh. Tiada yuran tersembunyi.

Data Tanpa Had

Penggunaan data tanpa had Maxis Fiber memastikan anda mempunyai sambungan yang konsisten dan diyakini tidak kira berapa banyak data yang anda gunakan.

Sambungan Internet Yang diyakini

Maxis Fiber menggunakan teknologi gentian optik, yang menawarkan ketersambungan dan kestabilan yang boleh dipercayai, dengan sedikit atau tiada masa henti.

.

Pelan dan Harga Maxis Fiber

Plan Maxis Fiber datang dalam pakej berbeza bagi memenuhi keperluan dan mengikut bajet anda. Sila klik Lihat Plan Rumah dan Lihat Plan Perniagaan untuk melihat butiran.

Internet Kediaman

dari RM

79

/ bulan

  • Kelajuan dari 30 Mbps – 800 Mbps
  • Data Tanpa Had
  • PEMASANGAN PERCUMA
  • PERALATAN PERCUMA
  • ** KONTRAK 24 BULAN

Internet Perniagaan

dari RM

139

/ bulan

  • Kelajuan dari 30 Mbps – 800 Mbps
  • Data Tanpa Had
  • PEMASANGAN PERCUMA
  • PERALATAN PERCUMA
  • ** KONTRAK 24 BULAN

Langkah Mudah Melanggan Plan Fiber Maxis

Maxis Fiber Menyambung ke dunia dengan lebih mudah! Hanya memohon dalam talian, WhatsApp kami, dan kami akan berbesar hati untuk menghubungkan anda.

Semak Liputan

Untuk menyemak sama ada Maxis Fiber tersedia di kawasan anda, hantarkan mesej WhatsApp kepada kami di 017-740 9115 atau serahkan borang permohonan dalam talian.

Penyerahan Borang

Selepas mengesahkan ketersediaan Maxis Fiber di kawasan anda, kami akan menghubungi anda melalui WhatsApp untuk meneruskan penghantaran. Semasa mendaftar, anda perlu hantar gambar kad pengenalan dan bukti kediaman anda.

Tunggu Pemasangan

Juruteknik Maxis akan menghubungi anda untuk mengatur pemasangan kabel gentian optik dan modem di premis anda. Pemasangan biasanya mengambil masa beberapa jam dan memerlukan seseorang untuk hadir.

Nikmati Internet Super Pantas Maxis

Sebaik sahaja pemasangan Maxis Fiber selesai, anda boleh mula menikmati internet berkelajuan tinggi, penggunaan data tanpa had, dan perkhidmatan lain yang disertakan dengan pakej Maxis Fiber pilihan anda.

Maklumat Teknikal Maxis Fiber

Empat sebab utama mengapa anda perlu mempertimbangkan untuk menggunakan Maxis Fiber untuk rumah atau perniagaan anda

Teknologi Gentian Optik

Maxis Fiber menggunakan kabel gentian optik pada tulang belakang TM untuk menyediakan internet berkelajuan tinggi kepada pelanggan. Ia menawarkan sambungan yang lebih cepat dan lebih stabil daripada kabel tembaga tradisional.

High Internet Speed

Dengan Maxis Fibre, pengguna boleh memilih pakej yang menawarkan kelajuan internet antara 30Mbps hingga 800Mbps. Ini bermakna mereka boleh menstrim, menyemak imbas dan memuat turun kandungan tanpa penimbal atau ketinggalan pada kelajuan tinggi.

Penggunaan Data Tanpa Had

Dengan Maxis Fiber, semua pakej termasuk penggunaan data tanpa had, membolehkan anda menggunakan internet seberapa banyak yang anda inginkan tanpa sebarang kebimbangan mengenai had data atau caj tambahan..

WiFi 6 untuk sambungan yang lebih baik

Maxis Fiber ialah perkhidmatan internet berkelajuan tinggi yang menawarkan pelanggan akses kepada teknologi Wifi 6. Wifi 6, juga dikenali sebagai 802.11ax meningkatkan kelajuan pemindahan data sehingga 9.6 Gbps..